Sastojci:
Smesa:
300g posnog margarina
120g šećera u prahu
1 kesica vanilin šećera
600g Štark Avala keksa
300ml gaziranog soka od pomorandže
Glazura:
150 g Menaž čokolade
3 kašike ulja
Priprema:
Smesa:
Mikserom umutite margarin sa śećerom u prahu i vanilin šećerom. Dodajte 300g mlevenog Štark Avala keksa,150 ml soka i mutite mikserom. Zatim dodajte još 300g mlevenog Štark Avala keksa i 150 ml soka, pa sjedinite mikserom. Obruč za tortu stavite na tacnu i rasporedite pripremljenu smesu.
Glazura:
Menaž čokoladu polomite na kockice, stavite u šerpu, dodajte ulje i otopite na pari. Čokoladnu glazuru nanesite preko smese i ostavite u frižider da prenoći.
Sutradan izvadite tortu iz zamrzivača i uklonite obruč. Tortu secite na parčiće željene veličine, servirajte i poslužite.